FAQ

Kan de No Water Flowers® met andere bloemkleuren worden geleverd?

Ja, dat kan. De meeste No Water Flowers® worden geleverd met een rode bloem, de pastel tinten worden standaard geleverd met een roze bloem. Wanneer u een andere bloemkleur wenst, neem dan even contact op of voeg het even toe aan de opmerkingen bij uw bestelling dan kijken wij wat we voor u kunnen doen.

Kan mijn bestelling rechtstreeks naar iemand anders verzonden worden? 

Ja, dat kan. Tijdens het bestelproces kunt u bij ‘verzendadres’ het vakje voor ‘verstuur naar een ander adres’ aanvinken. U kunt dan een ander adres ingeven.

Wat als de No Water Flowers® geen bloemen geeft?

Wij garanderen bloei! Mocht uw No Water Flowers® bol niet in bloei komen, stuur ons dan een mail met begeleidende foto’s. U ontvangt van ons een nieuwe bol.

Kan ik de No Water Flowers® bol weer opnieuw laten groeien en bloeien?

De No Water Flowers® bol groeit en bloeit maar één keer in topkwaliteit. De bloembollen zijn met de grootste zorg opgekweekt en hebben meerdere professionele behandelingen ondergaan om deze kwaliteit te verkrijgen. Mocht u toch willen proberen de bol nogmaals in bloei te krijgen, dan dient u de wax laag van de bol te verwijderen, de bol in de grond te planten en af te wachten. U kunt ook een nieuwe NO WATER FLOWERS® bol in de webshop kopen om een gegarandeerde bloei te krijgen.

Wat doe ik nadat de No Water Flowers® Waxz® is uitgebloeid?

U kunt de stelen afknippen en de bol als decoratie laten staan.

Moet de No Water Flowers® Waxz in het licht staan?

Het is prima als de No Water Flowers® Waxz wat licht kan ontvangen, maar het product mag niet vol in de zon of op een plek waar het (te) heet wordt.

Hoelang heb ik plezier van de No Water Flowers®?

Vanaf het eerste moment van aankoop heeft u waarschijnlijk al plezier van uw decoratieve bloembol. Totaal spreken we niet van weken, misschien eerder plezier in maanden……  en dat zonder verzorging!

Zijn er nog meer No Water Flowers® producten behalve de Waxz? 

Ja, die zijn er! Deze worden binnenkort in de webshop geplaatst.

Wat is specialebloemen.nl voor soort webshop?

Specialebloemen.nl is een webshop direct voor consumenten. In de webshop zijn bloemen, bloembollen en planten te koop die iets extra’s hebben ten opzichte van normale bloemen, bloembollen en planten. Daarnaast verkopen we ook aanverwante artikelen in de webshop.

No Water Flowers® Waxz: Hoe geeft u de bol water?

De No Water Flowers® bollen hebben geen water nodig. Deze speciaal geselecteerde bollen hebben genoeg energie in zich om zonder water de bloemen uit te laten komen. Bloei gegarandeerd!

Ik wil graag een variatie die niet in de webshop staat. Is dat mogelijk?

Staat uw kleur(combinatie), bloem of plant niet in de webshop? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden!