Geplaatst op Geef een reactie

Een tien voor de juf en meester!

Dag van de Leraar

Volle klassen, meer begeleiding, werkdruk, mondige ouders, issues zoals pesten en toch elke dag weer vol enthousiasme voor de klas! Dat verdient een pluim! Een 10! En daar hoort natuurlijk een bloemetje of een plantje bij. Specialebloemen.nl helpt hier graag aan mee en heeft daarom speciaal voor de Dag van de Leraar twee speciale edities van de No Water Flowers® Waxz Marble bol gemaakt.

Op maandag 6 oktober is het Dag van de Leraar. Zet de juf in het zonnetje met de lieve No Water Flowers® Waxz Pink Marble of zet de meester in het zonnetje met de stoere No Water Flowers® Waxz Blue Marble!

Geniet van deze makkelijke eyecatcher!

No Water Flowers Waxz® bollen worden handgemaakt van speciaal geselecteerde bollen die geen water nodig hebben om te groeien. De bollen hebben genoeg energie in zich om de bloemen uit te laten komen.

Elke No Water Flowers Waxz® bol wordt verpakt in een kunststof koker en is voorzien van een label en een sierlijk steuntje. Door dit steuntje is de bol stabiel en kun je deze los neerzetten zonder dat de bol omvalt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *